Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ìgy teherbe eshetek?

Ìgy teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék még teherbe esni, de kb. egy -màsfél hete együtt voltam a pàrommal.Mennyi ideig élnek bennem a spermiumok?Ha most elkezdem inni a cickafark teàt és ettől peteérésem lenne,akkor lehetséges, hogy még teherbe esek, beàgyazòdik?
2013. ápr. 7. 16:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 7. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Mivan? Most akkor akarsz vagy nem?
2013. ápr. 7. 17:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék, a cickafark teàt màs miatt innàm.
2013. ápr. 7. 17:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Eloszor olvass utana mi micsoda es hogyan mukodik, nekem ugy jon le a kerdesbol h gyereket akarsz a parod gondolom en tudta nelkul.. Spermiumok 3-5 napig "elnek" igy ezzel errol lecsusztal... Irod h nem akarsz gyereket majd egyutt vagytok nyilvan vedekezes nelkul.. Stb.. Sztem korrigald a kerdesedet mert sokan felre fogjak erteni...
2013. ápr. 7. 17:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Uristen te tényleg nagyon félreértetted!!!"Gyereket akarok a pàrom tudta nélkül"?Dehogyis!Nem akarok gyereket,ezért is kérdeztem a cickafarkot,mert ha netalàntàn még ugy is beàgyazòdik és terhesség lenne belőle, akkor inkàbb vàrok a tea ivàssal!!!
2013. ápr. 7. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
de b+ miért nem védekeztek????????
2013. ápr. 7. 17:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kioktatàst, ezt én is tudi., de nem ez volt a kérdésem!
2013. ápr. 7. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezert irtam ha maskepp ertetted a kerdest akkor fogalmazd meg ujbol :) erted?! :) de mint irtad beled ment es nem vedekeztek... Igy persze h barmikor johet a baba.
2013. ápr. 7. 18:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Egy szòval sem ìrtam, hogy belém ment el!!!Csak többször voltunk együtt egymàs utàn és hàt tudom,hogy ìgy is megeshet!
2013. ápr. 7. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig elnek bennem a spermak" ebbol kovetkeztettem.
2013. ápr. 7. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!