Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhességi...

Lehetséges, hogy terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
Március 24.én volt meg a mensesem kicsit kevesebb mint 4napig tartott! Majd szombat,vasárnap együtt voltunk párommal! Ám, de szombat,vasárnap,hétfő,kedd pecsételő vérzésem volt! 3 napja minden reggel hányinger és hasmenésem van! Csütörtökön voltam dokinál, csinált UH-t,de nem látott semmit!
2013. ápr. 6. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Teszt? Arra gondolsz hogy nem rendes mensi volt? A mostani együttlétbből meg még be se ágyazodhatott volna, azt nem is láthatta a doki.
2013. ápr. 6. 18:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet,de az még nem is mutathatna pozitívat! A mensim 1nappal volt rövidebb mint szokott! A pecsételést nem tudom mire vélni rá 1 hétre! A petefészkemnél most is enyhe szurkáló érzés van! Cisztám 100% hogy nincs!
2013. ápr. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!