Lehetett korai vetélés?
6-7 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. A természetes ciklusom kb. 30 napos. A vérzés jellemzően lassan, kis mennyiségben indul és 1-2 nap alatt nő a mennyisége.
Az utolsó menstruációm márc. 11-én volt, jövő hét végén lett volna esedékes a következő. Ma arra ébredtem, hogy rengeteg vér távozott, minden előjel nélkül.
Létezhet, hogy egy nagyon korai terhességet (1-2 hetes) vetéltem el és azért ez a nagy mennyiségű vér? Vagy ennek más jele is lett volna?
Görcsölni soha nem szoktam, menzesz alatt sem, és most sem fáj semmim.
Egy-két napja kicsit fizikailag levertnek érzem magam, fáradékonynak, de ez lehet bújkáló vírus is (közvetlen munkatárs két hete betegen jár dolgozni).
Ha az erős vérzésen kívül nincs más tünet, akkor nem fontos orvoshoz menni? Gondolom, ha 1-2 hetes terhesség volt, akkor nem valószínű, hogy bármi a méhemben maradt volna.
Semmi sem kizárt, tudtommal terhesség alatt is jelentkezhet menstruáció. Mondjuk a márciusi kissé furcsa volt, késett is, nagyon visszafogott vérmennyiséggel. Előtte nap teszteltem, de negatív lett, tehát március elején teszt alapján nem voltam terhes.
A fizikai része érdekelne, mert lelkileg nem ráz még meg, ha 1-2 hetes terhességet abortál a szervezetem (mondjuk 20. héten már biztos rosszul viselném).
Délután érdemes tesztelni, tekintve, hogy kevésbé koncentrált a vizelet ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!