Mit jelent ez a szó a leletemen?
ma voltam rákszűrésen a dokinál és megnézett hüvelyi UH-n. Az ambulánslapon az alááb volt írva: rendes nagy uterus, endom 9mm. Jobb oldalon 12-es follikulus. Mit jelent ez az utolsó szó, hogy follikulus?
Aki tudja légyszi írjon, köszi nektek!
Sziasztok!
Ha tudtok segitsetek nekem,nem értem mit jelent a leletemen ez a sok orvosi irás??:Kp.tág hüvely,ép portio,Norm.nagy. uterus szabad környezetben
és még J.oi ováriumban érő tüsző látható!!
lécci segitsetek a válaszokkal
Köszönöm szépen a válaszodat!hát igen lassan már 5honapja szeretnénk,de sajnos még mindig nem sikerült,és nem tudom mért!
De akkor ha van érő tüszőm bármikor lehetséges a baba??
Sziasztok!
Képzeljétek 3napja késik a mensim,a tesztetm pozitiv lett!azt hiszem terhes vagyok!
De akkor nem értem h az orvos mért nem látta 2hete??!!
Szia, gratulálok!
Hát azért nem látta két hete a doki, mert akkor nem is volt még semmi. Ha három napja késik a mensid, akkor 4-5 hetes lehetsz. Szerintem ráérsz akár 1 hét múlva is menni, mert addig nem biztos, hogy látni fogja. Vigyázz magadra és szedj valamilyen magzatvédő vitamint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!