38 évesen tényleg nehéz teherbe esni? Első terhesség lenne.
Figyelt kérdés
2 hónapja próbálkozunk. Szedek Elevitet a nődokim tanácsára. Nagyon szeretnénk kisbabát és félek,hogy kifutok az időből.2013. ápr. 4. 17:47
11/18 anonim válasza:
Én is 38 vagyok, és első babánkat várjuk.:)) most vagyok 5 hetes terhes, szóval még friss az élmény. Nekünk a 3. hónapban jött össze a baba. Bennem is voltak kérdések, aggódás stb... Múlt hónapban elmentem dokihoz, hogy nézzen át, csináljon rákszűrést, hogy tisztán lássam, mi a helyzet. Szerencsére mindent rendben talált. Rá egy hónapra pedig már össze is jött a mi kis kincsunk.:))
12/18 anonim válasza:
Sok sikert. Remélem mielőbb összejön. Ha esetleg mégsem, ne várj 1 évet a dokihoz menetellel. 5-6 hónap után szerintem nyomás. Nincs vesztegetni való idő.
13/18 A kérdező kommentje:
Dejó!! Gratulálok :) Nekem is minden rendben volt rákszűréskor. A dokim azt mondta ennél jobb már nem is lehetne. :) Úgyhogy reménykedek,hogy ebben az évben már nekem is összejön egy kis picur. Szerintem most még ürül ki a szervezetemből a bogyó,és azért jön meg ilyen össze-vissza. Legalábbis ezzel nyugtatom magam. Figyelem ,hogy mikor van az Ovulációm, szóval...mindent beleadunk. A dokim azt is mondta,hogy ha nagyon rendszeres az együttlét,akkor a sperma nem olyan mozgékony és aktív. Erre is figyelünk. Szedem az Elevitet is. A munkahelyemen is vigyázok,hogy ne emeljek meg ne mozgassak nehezet. Ennél többet szerintem nem tehetek. :)
2013. ápr. 4. 19:30
14/18 A kérdező kommentje:
Januárban volt rákszűrésem. Akkor hagytam abba a bogyó szedést. Szóval kb 2 hónapja. Szerintem még nem ürült ki teljesen a szervezetemből.
2013. ápr. 4. 19:35
15/18 anonim válasza:
Én 35 vagyok és már a harmadik éve próbálkozunk, egyszerűen nem esek teherbe. A főnöknőm meg 38 évesen simán, első baba azóta már megszülte a kislányát. Szóval, kinek mennyi idő.
16/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy nem sikerült eddig Nektek.Remélem ez az év sikeres lesz minden nőnek aki Anya akar lenni. Szerintem ennél szebb és értékesebb dolog nem történhet egy Nő életében :)
2013. ápr. 4. 21:09
17/18 anonim válasza:
Szia! Ne félj, nem futsz ki!:-) Én 35 évesen az 5. hónapban, 39 évesen a 2. hónapban lettem babás.
Sok sikert! De lehet, hogy már össze is jött..:-)
40 éves 36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!