10-es progeszteronszint (21. napi) alacsonynak számít? Teherbe lehet vele esni?
Szia
Alacsony...Most csináltattam és 44 volt a 21. napi. Azt mondta a doki a legeslegaja 16. Az alatt biztos nem volt peteérés...Sajnálom. De lehet hogy csak ebben a ciklusban nem volt...Érdeme s a következő ciklusban elmenni 3-5 nap és a 21-23 nap között megint vizsgálatra. endodoki pontosan tudja mit kell nézni..
LÁnyok az az érdekes, hogy teherbe estem, pont ebben a ciklusban. Igaz a vérvételes papír nem volt még a kezemben, de a dokim mondta telefonban hogy 10, azért csak akkor tudok 100%-ot mondani ha én is látom.
Azóta voltam már dokinál, és szedem a Duphastont.
Csak kíváncsi voltam mik a tapasztalatok.
Hát elvileg teherbe estem. Neked nem adtak gyógyszert? Nem vagyok otthon annyira ebben a témában, hogy mi alacsony, nekem is még csak most derült ki...
Szorítok Neked.
Múlt heti vizsgálatkor megadott határértékek.
follikuláris fázis : 0,98 - 4,83 nmol/l
luteális fázis : 16,40 - 59,02 nmol/l
posztmenopauza : <0,25 - 2,48 nmol/l
I. trimeszter : 15,04 - 161,35 nmol/l
II. trimeszter : 61,72 - 144,05 nmol/l
Ha így teherbeestél..hát nem tudom. Akkor valami sárgatest erősítőt kell szedned majd, de minél hamarabb mert a progeszteron felel e a terhesség megtartásáért, és ez nagyon alacsony!
Figyeljetek a mértékegységekre!
Van, ahol ng / liter, van, ahol nmol / literben adják meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!