Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felfázás alatt teherbe lehet...

Felfázás alatt teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
felvagyok fázva és van egy kis minimális folyadék a duglasban.szedek rá antibiotikumot.menses után kétnapra rá elkezdtem ovus tesztet csinálni és pár napig pozi is lett egyűtt is voltunk.szerintetek sikerűlhetet a baba?
2013. ápr. 3. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,hogy ezt írom,de most remélem ebben a hónapban nem lettél terhes,mert én ezzel a felfázással megjártam,mert elhalt a babám a felfázás miatti gyulladástól és az antibiotikumtól.Fél éve arra várok,hogy megint próbálkozhassunk a babával..Viszont ez csak az én esetem,lehetséges,hogy neked így is sikerült összehozni egy egészséges kisbabát! Legjobbakat kívánom!
2013. ápr. 3. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
sajnálom a babád.::(
2013. ápr. 3. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a felfázás miatt nem lehet baba, akkor meg sem fogan. Ha mégis megfogan, akkor nem valószínű, hogy elvetélsz miatta. Amíg nem ágyazódik be, addig nem is vagytok vérkeringésileg kapcsolatban, tehát az antibiotikum nem jut el hozzá. Egyébként sok esetben terhesek szednek antibiotikumot minden baj nélkül. A nagyon korai terhesség ha károsodik, akkor el is megy, sokszor úgy, hogy nem is tudod, hogy terhes voltál. Szóval én ebben akkora nagy veszélyt nem látok. Inkább arra voksolnék, hogy nem fogansz meg, mint hogy elvetélj. Ha elmúlik a felfázás, szabad a pálya:))) Nekem hüvelyfertőzésem volt, mikor babás lettem és immáron 6 éves:)))
2013. ápr. 4. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!