Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikkezelés során petesejtle...

Lombikkezelés során petesejtleszívás után meddig tartott nálatok a haspuffadás/fájdalom?

Figyelt kérdés
A beültetéskor is érezni lehet még?
2013. ápr. 3. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én ma már mióta mjadnem megöltek, bizony ellent mondok nekik. 1,5 hetet volt élet és halál között az intenzíven, amikor már hazaengedtek akkor mondta a doki, hogy azthitte nem élem túl. Összesen majdnem 1 hónapot voltam kórházban.
2013. ápr. 6. 21:38
 12/15 A kérdező kommentje:

Szörnyű lehetett, sajnálom. Én viszont ma már jobban vagyok a hasamból is ment le, de rengeteg vizet megittam és sok fehérjét ettem. Még jó, hogy pont ezzel foglalkozunk.

Nektek van már babátok az óta vagy ez mostanában történt?

2013. ápr. 7. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem ez még 2009-ben volt utána dokikat váltottam, ki is derült ráadásul, hogy tök feleslegesen csináltaák a 3 lombikot, mert esélyem nem volt teherbe esni. Utána egy jó doki kezelni kezdett rendbe rakott és a 4. lombik sikerült is, így van már egy 2 éves fiunk.
2013. ápr. 7. 12:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Akkor sok boldogságot nektek!
2013. ápr. 8. 07:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszi és drukk nektek.
2013. ápr. 8. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!