Amikor érzem a hasamat, picit fájdogál, akkor már a tüsszőrepedés van vagy azt megelőzően is érzi az ember?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert holnap reggel lesz az inszeminációnk, és tegnap este adta be a férjem a tüsszőrepesztőt.Így - bár hülye kérdésnek hangozhat- de ugye nem késhetünk le a tüsszőrepedés utáni pár óráról?2013. ápr. 2. 13:29
1/3 anonim válasza:
Én lombikos vagyok és tüszőrepesztő után mindig szurkált (bár lehet, hogy ez egyén függő) a hasam, de még egyszer nem késtem le a tüszőrepedést :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Jó, csak izgulok emiatt. A vicc az, hogy ugyanígy inszemmel fogant 2 éve a kislányom és akkor is ezen izgultam:) Akkor felesleges :)
2013. ápr. 2. 13:38
3/3 anonim válasza:
Ha már egyszer sikerült is így, akkor ne aggódj rajta :) Szorítok neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!