Kik kezdenek el mostanában próbálkozni?
Figyelt kérdés
Ha mostanában kezdtek el próbálkozni Babával, nem tartanátok velem?
4. baba lesz, remélem hamar fog érkezni :)
2013. ápr. 1. 15:11
11/19 A kérdező kommentje:
NAgyon örülök Neked 4. babát tervező!
Mi is a 4. kicsit tervezzük :)
Szurkolok Nektek, meg persze Mindenkienk!
2013. ápr. 1. 20:35
12/19 anonim válasza:
Mi is most kezdtük. 2. gyerkőc lesz, a 6 évesem mellé:)) Március 31-én volt ovum. De soká lesz még ápr. 14. Akkorra nem várom:))))
13/19 anonim válasza:
Köszi kérdező. Én április 10-re nem várom. De mintha ólom lábakon járna az idő. 10-es voltam E. vagyok
14/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekünk az első éles hónapunk, az első babával :)
Bár lenne akkora szerencsém, hogy elsőre összejön...
Annyi sikertelen hónapokról, évekről olvasok!
Nekem 4-én lesz az ovum :)
15/19 anonim válasza:
12-es vagyok. Első próbálkozós hónap szar TSH-val és íme:
16/19 anonim válasza:
3. vagyok, gratulálok a pozitív teszthez! :) Többiek hogy álltok? Soha nem lesz jövő hét?! :) Remélem nálam is lesz 2 csík majd. Mindenkinek szorítok továbbra is! :)
17/19 anonim válasza:
2. gyereket szeretnénk, 5. próbálkozós hónapunk. Sajnos augusztusban volt egy vetélésem :(
18/19 anonim válasza:
3. vagyok, sajnos megjött. Majd legközelebb remélem több szerencsénk lesz. Szorítok mindenkinek továbbra is. :)
19/19 Kiki01 válasza:
Nekem is pozi lett most a múlt héten, csak onnan vettem észre hogy tök hányingerem volt:) mindenkinek drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!