Most akkor ez hogy is van? A luteális fázis mindig 14 nap?
Elég rendszertelen a ciklusom, 35 és 45 nap között változik. Ha visszaszámolok abból a dátumból amikor megjön 14 napot, akkor elvileg akkor volt peteérésem?
Sajnos nem tudom, hogy mikor van, mivel soha semmilyen tünetem nincs.
Igen. elvileg akkor.
Vegyél LH tesztet, az segíthet meghatározni az időpontját. (Vaterán pl. nagyon olcsón hozzá lehet jutni.)
Már van egy lányunk, aki orvosi segítség nélkül sikerült, igaz majdnem 2 év alatt, most pedig szeretnénk egy kistestvért.
Remélem hogy most is sikerül.
Igen legalábbis nekem mindig 14 nap...már 2x számoltam a pé utánn a 14.nap és mindig akkor volt + tesztem...
se fájdalom se folyás se semmi ami pé re utal???
Én mindig tudom szerencsére...
Nekem 15 napos a luteálisom.
13-16 nap között mondják normálisnak. Ha már hosszabb, az nem jó, és a rövidebb sem, de én pl. ismerek olyan nőt, aki ennél rövidebb (11 napos) luteálissal esett teherbe.
Fura az élet.
Én pl. tankönyvi hormon eredményekkel 2 éve nem esem teherbe. Mások meg totál szétcsúszva úgy lesznek terhesek, hogy kb. egyszer vannak együtt a párjukkal, az sem akkor, amikor ideális lenne...
Nem a mi kezünkben van a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!