Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor ez hogy is van? A...

Most akkor ez hogy is van? A luteális fázis mindig 14 nap?

Figyelt kérdés

Elég rendszertelen a ciklusom, 35 és 45 nap között változik. Ha visszaszámolok abból a dátumból amikor megjön 14 napot, akkor elvileg akkor volt peteérésem?

Sajnos nem tudom, hogy mikor van, mivel soha semmilyen tünetem nincs.

2013. márc. 31. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen. elvileg akkor.

Vegyél LH tesztet, az segíthet meghatározni az időpontját. (Vaterán pl. nagyon olcsón hozzá lehet jutni.)

2013. márc. 31. 14:28
 2/7 Manka68 ***** válasza:
Igen, 14 nap elvileg. De ilyen hosszú ciklusnál többnyire nincs peteérés. :-(
2013. ápr. 1. 23:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Már van egy lányunk, aki orvosi segítség nélkül sikerült, igaz majdnem 2 év alatt, most pedig szeretnénk egy kistestvért.

Remélem hogy most is sikerül.

2013. ápr. 2. 13:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha veszek LH tesztet hányadik nap körül kezdjem el használni?
2013. ápr. 2. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen legalábbis nekem mindig 14 nap...már 2x számoltam a pé utánn a 14.nap és mindig akkor volt + tesztem...

se fájdalom se folyás se semmi ami pé re utal???

Én mindig tudom szerencsére...

2013. jún. 3. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem 15 napos a luteálisom.

13-16 nap között mondják normálisnak. Ha már hosszabb, az nem jó, és a rövidebb sem, de én pl. ismerek olyan nőt, aki ennél rövidebb (11 napos) luteálissal esett teherbe.

Fura az élet.

Én pl. tankönyvi hormon eredményekkel 2 éve nem esem teherbe. Mások meg totál szétcsúszva úgy lesznek terhesek, hogy kb. egyszer vannak együtt a párjukkal, az sem akkor, amikor ideális lenne...

Nem a mi kezünkben van a döntés.

2013. jún. 3. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Az LH tesztet a 10-12 naptól érdemes elkezdeni használni, főleg ha ennyire hosszú a ciklusod. Pozitív akkor lesz, ha a tesztcsík és a kontroll egyforma/közel egyforma erősségű. Amikor full pozitív, az annyit jelent, hogy közeleg (12-36 óra ) a pete kilökődésének időpontja. Innentől valóban kb 14 nap telik el a következő vérzésig. Már csak azért is érdemes lenne ovutesztet használnod, hogy kiderüljön valóban van-e peteérésed. Lehet, hogy egy pár hónapos ovuteszt-hőmérőzés kombóval sem ártana ellenőrizni, hogy ez a hosszú ciklus nem igényel-e orvosi beavatkozást.
2013. jún. 3. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!