Abból lehet valami baj ha a cickafark-palástfű teát nem felváltva iszom, hanem a ciklus elejétől iszom mindkettőt?
Össze-vissza jön meg, átlag 36 napos a ciklusom, de van hogy 35 napra jön meg, következőnek meg 45 napra. Nem is tudom igazán hogy van-e peteérésem, és ha van akkor mikor.
Már van egy lányunk, de ő sem jött könnyen.
Most kipróbálnám a teát(pár hónapig), ha nem segít akkor megyek orvoshoz.
Baj nem lesz belőle, de nem jó így inni. A cickafarkfű tea a peteérést segíti, mivel a sárgatest hormonhoz hasonló hatóanyagot tartalmaz. A ciklus elejétől a közepéig ajánlott inni, és nem tovább. A palástfű tea a méh nyálkahártyára van jó hatással, szabályozza a menstruációt, és segíti a beágyazódást, ha megtermékenyülés történt. Ezért a ciklus közepétől a végéig ajánlott inni.
Ha hiszel benne, és szeretnéd ezt a módszert kipróbálni, akkor fogyaszd a teákat úgy, ahogyan ajánlott, különben semmi értelme.
De igazából az a gond hogy soha nem tudom, hogy mikor van a ciklus közepe, mert mindig össze vissza jön meg.
Akkor így hány napig igyam a cickafark teát?
Mivel semmi peteérésre utaló jelet(hasszurka, folyás) soha nem éreztem meg.
Itt olvasd el, a palástfű teát a 16. naptól írja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!