11/23 anonim válasza:
Sztem pozi! lehet gyártáskor elmozdul,vagy valami.... De rózsaszín csak hcg-től lesz :)
Azért lőjj el még egyet!!!! Drukkolok!!!!
12/23 anonim válasza:
Szerintem is pozi. De holnap reggel csinálj még egyet.
13/23 anonim válasza:
pozitív, színe csak akkor van ha van hcg a vizeletben... gratula
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de annyira nem rózsás a helyzet,mert szerda óta van barnás vérzésem. azt hittem megjött,de volt egy megérzés,ami miatt ma csináltam a tesztet. Holnap reggel kell mennem az orvosomhoz...
2013. márc. 30. 19:15
15/23 anonim válasza:
jó hogy mész orvoshoz, majd gondolok rád és írd meg légyszi az eredményt. szorítok hogy minden rendben legyen. jó éjt!
17/23 anonim válasza:
A barnázás nem feltétlenül jelez nagy bajt. Nekem is volt 6 héten, és gyakran a beágyazódásnál is van. Kaptam rá bogyót és azóta el is múlt. Írd meg mi volt a dokinál!
18/23 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem a történteket! Lehet a teszttel volt a baj,de vasárnap reggel is halvány pozi lett az exepillel. Sejtettem,hogy nem stimmel,mert halványabb lett az előző napinál. Aztán a kórházi eredményem szerint negatív.
Szerda óta barnáztam és nagy barna darabok jöttek belőlem,aztán vasárnap ömlött belőlem az élénkpiros vér,de olyan szinten,hogy óránként átáztam. Aztán hétfőn meg már alig volt vérzésem.
Ez mi lehetett?
2013. ápr. 2. 10:31
19/23 anonim válasza:
Valószínű spontán vetélés.
Sajnálom, nekem is volt tavaly nyáron.
20/23 anonim válasza:
Spontán vetélés, ezért nem ajánlott a túl korai tesztelés. Nekem is volt spontán vetélésem, nem kell kétségbe esni, most 7 hetes terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!