A ciklus közepén vérzés+hányinger? Mitől?
Figyelt kérdés
Az utolsó mensim szeptember 4-én jött meg.Normális volt,talán 1-2 nappal rövidebb.Aztán tegnap délelőtt elkezdtem barázni délután és este pár csebb vér volt a bugyimon,de olyan kevés,h a vékony tisztaságibetét is elég volt.Mitől volt ez?Jah és ma reggel hányigerre ébredtem.Talán baba?Aciklus közepén?Nem értem.Hétfőn megyek orvoshoz,csak kívánhcsi vagyok véleményekre,tapasztalatokra!Jah és természetes nem védekezünk,a ciklusaim 30-32 naposak.2009. szept. 19. 14:10
1/2 anonim válasza:
Emiatt mész orvoshoz? Mert valszeg úgysem tudná még megmondani, ha terhes vagy. Végülis lehet, hogy baba miatt van, nagyon is bíztató ami veled történik, a kevés barna is a beágyazódásra enged következtetni. De azért még ne éld bele magad és ne koncentrálj rá nagyon!
2/2 anonim válasza:
igen, ha korai peteérésed volt, mondjuk a mensi alatt, és megfogantal, lerövidülhet a ciklus, es jelezheti a hanyinger a terhességet. talán par nap mulva tesztelned kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!