Hát az eleve fura, hogy a 60 perces cukor alacsonyabb mint a 0 perces. Az meg külön érdekes, hogy a 120 perces magas. Harangformának kéne lennie, vagyis a 120 percesnek az éhgyomri közelébe kellene mennie. Az inzulinnál is fura az emelkedés. Sajnos valami tuti, hogy nincs rendben, ezektől függetlenül sem, mert a terhelt cukrod nagyon magas.
2013. márc. 28. 13:18
2/7 anonim válasza:
Itt valami komoly gebasz van. Nagyin nem úgy működik a szervezeted mint kéne.
2013. márc. 28. 13:51
3/7 anonim válasza:
De nem mondtak ra semmit? Pl dieta, bar ezeknel az ertekeknel sajnos az mar nem eleg :(
2013. márc. 28. 15:56
4/7 A kérdező kommentje:
Még nem vittem vissza a dokinak, csak a laborból kaptam meg. Csak kiváncsi voltam, mert én sajnos nem értek hozzá. Csak egyszerűen furcsának találom a 60. és 120. perc eredményeit. Nem fordítva kellene lennie? (a 60. percesnek magasabbnak?) Már többbször csináltak cukorterhelést, de ilyen még sosem volt.
2013. márc. 28. 16:15
5/7 anonim válasza:
De. Szerintem is fordítva kellene lennie. Lehet hogy csak elírták? Mondjuk akkor sem annyira jó a helyzet, mert akkor a 120 perces alacsonyabb mint a kezdeti és az sem jó.
2013. márc. 28. 17:16
6/7 anonim válasza:
Ez tényleg furcsa eredmény. De a vércukor bárminemű nagyobb ingadozása föl vagy le IR-re utal. Nekem pl a 120 perces volt alacsonyabb, mint a 0 perces.
Ha ez Menses eredmény, biztos lehetsz benne, hogy nem elírás. Ki lesz az orvosod?
Breyer Helgához viszem majd vissza az eredményt. Azóta e-mailben már konzultáltam vele. Sajnos nem elírás, létezik ilyen. Csökkent cukor tolerancia a neve (IGT), ami az IR-nél egy fokkal súlyosabb anyagcsere-zavar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!