Méhen kívüli terhességnél van menstruáció?
A teszt mindenképpen pozitív lenne.
Én nem menstruáltam, 4 napot késett, utána viszont elkezdtem barnázni, de azt sem mindig, néha semmi nem volt, néha 1-2 csepp. Először azt hittük, beágyazódásos vérzés.
Azért ha a tesztek továbbra is negatívak, menj el orvoshoz, hüvelyi ultrahanggal azonnal látnia kell, mi a helyzet.
Szia!
A séma szerint ha terhes vagy (akár méhen kívüli is) nincs mensi. Hát nekem rendesen ugyan úgy megjött, mint máskor. Időben, mennyiségben, állagában ugyan olyan volt. Le is tettem róla, hogy terhes vagyok, mert megjött. A doki miután lehordott, hogy nem lehetek terhes, ha megjött, eléggé el is halkult az uh láttán. Szóval lehet!
Azóta mindig csinálok tesztet. Egy petevezetékkel kevesebb. 2 havonta van esélyem... inkább ellövök egy tesztet, mint h kórházban kössek ki, mikor már elönt a ......
Mi van Veled azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!