Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mi lehet?

Szerintetek ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Mostanában elég furán érzem magam...Hétfőn kellett volna megjönnie..helyette nagyon pici barna vmi jött...kedd reggelre már megjött rendesen...pár hete émelygek...és nincs étvágyam több napja..egyedül vasárnap voltam ugy h mindent fel tudtam vna falni..kb 3 hete iszonyatosan begörcsöltem alul a petefészkeimnél elmentem nődokihoz..labort csináltatott de negaitv lett..fel is puffadtam ...és a székletem is más állagú és szinű volt akkor...kb.márc.15 óta felfigyeltem h állandóan buborékolást érzek a hasamba mintha korogna..na de nem vagyok éhes, meg ennyit??

ezenkívűl fájnak a melleim, görcsölök (alul), és vmikor ugy érzem mintha "izomláz" lenne a hasamba...tegnap meg vmi féle kiütés szerű jött ki az államon..vagyis inkább mintha vmi véraláfutás lenne o.O

bocsiika ha értelmetlen picit..:)

2013. márc. 27. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ez nem várandósság, ha a labor negatív, te meg menstruálsz. Ételallergia? Hormonprobléma?
2013. márc. 27. 15:09
 2/6 A kérdező kommentje:
nem olyan labor volt..hanem felfázást néztek.
2013. márc. 27. 15:14
 3/6 A kérdező kommentje:
ja azt még kihagytam h általába nekem nagyon alacsony a hőm de hétfőn 36.8 volt
2013. márc. 27. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem terhesség, max. szeretnél az lenni (vagy nagyon nem), és mindenféle olyan dolgot veszel észre magadon, ami amúgy is van, csak eddig nem figyeltél rá. de ha ennyire gyanús minden, miért nem tesztelsz??
2013. márc. 27. 15:33
 5/6 A kérdező kommentje:
igazából örülnék neki...hát nem tudom..:/ :)
2013. márc. 27. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel megjött így elég kizárt, hogy terhes legyél. Kb 17. héttől lehetne, hogy érzed az első terhességnél a babát. Addig nem nagyon szokták.
2013. ápr. 3. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!