Teherbeesés ciklus végén, hogy számolják a szülés időpontját?
Figyelt kérdés
Február 16-án volt meg utoljára. De csak március 7-10 között voltunk együtt védekezés nélkül. Azt gondoltam mivel pár nap múlva esedékes így nem esek teherbe. De nem jött meg, tegnap reggel teszteltem két csík lett rajta. Nem mintha bánnám mert nagyon örülök neki, terveztünk testvért a fiamnak, igaz pár hónappal később de ha már így alakult sok szeretettel várjuk. Csak azt nem tudom hogyan fogják ezt számolni. S mikor mehetek először orvoshoz én jövő hét közepére gondoltam, nem lesz az még korai? Akkora meg fogja tudni állapítani a terhességet? Ugye a teszt minden esetben igazat mutat, tehát ha két csík akkor ott biztosan baba van?2013. márc. 26. 20:21
1/3 anonim válasza:
Szia!
Igen, ez pozitív :)
Ugyanúgy számolják, mint mindenki másnak. Utolsó menstruációhoz viszonyítanak. Aztán majd az UH mutatja, ha nem jól számolták.
2/3 anonim válasza:
5 hetesenemt orvoshoz, semmit se látott, csal megvastagodott méhnyálkahártyát! 7 hetesen volt petezsák, szívhang
12. Hétig mindig 1-1,5 héttel kisebb volt, de most 28 hetesen meg már nagyobb 1 héttel!
Menses szerint számolta a doki a szülés idelyét
3/3 anonim válasza:
Ugyanúgy az utolsó mensi időpontjától. Később az uh alapján korrigálják a szülés várható időpontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!