Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe lehet esni ha a...

Teherbe lehet esni ha a ciklus 8. napján voltunk együtt?

Figyelt kérdés
A mensim nem rendszeres 26-35 nap között szokott megjönni,de soha nem pontosan.Utoljára 5.-én jött meg és 4 napig tartott utána 4 nappal voltunk együtt.Szeretnénk kistesót nagyon de sajnos nagyon ritkán tudunk együtt lenni.Lehet ebből baba?
2013. márc. 24. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:

bármilyen nem megfelelő védekezés nélküli együttlétből lehet terhesség. van akinek elég kihagyni egy szemet a gyógyszerből és már terhes, van akinek hosszú évek probálkozása után se jön össze.

te tudod hogy az első babáddal mennyire volt könnyű vagy éppen nehéz dolgotok az talán segit egy picit viszonyítani

2013. márc. 24. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ha a peteérésed kb a 8-11 nap környékén van. A ciklus során bármikor teherbe lehet esni, ha épp akkor jelen van egy érett petesejt is.
2013. márc. 24. 15:07
 3/6 A kérdező kommentje:
A kisfiam elsőre sikerült.:)De akkor nem néztem mikor van peteérés csak jött.
2013. márc. 24. 15:09
 4/6 A kérdező kommentje:
De az már 8 éve volt.:) Most azért furcsálom mert pár napja érzem a méhemet vagy olyasmi érzésem van.
2013. márc. 24. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Simán.
2013. márc. 24. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy már nem is indokolt a kérdőjel.:) Ha mégsem, és kicsit "célirányosan" el akarjátok találni az alkalmas napokat, akkor érdemes lenne a ciklus 10-12. napjától ovutesztet csinálnod. De szerintem enélkül is el fogjátok találni előbb-utóbb a megfelelő időpontot:)
2013. márc. 25. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!