Létezik már olyan terhesteszt, ami az aktust követő 3 napon belül kimutatja a terhességet?
Tevedes nem a beagyazodast gatolja, hanem az LH hormon termelodeset, ami az ovulacioert felel. Ezaltal nemtortenik meg az ovulacio, tehat nem lesz terhes, ezert kell sietni, mert ha megtortenik az ovulacio, akkor megtortenik a megtermekenyites, akkor mar semmit nem tud tenni a tabletta, ezert sem lesz semmi baja a gyereknek, ha megis megmarad, es ezert sem orvosi indok az abortuszra szimplan az esemenyutani tabletta bevetele.
Nevlegesen a tablettak akadalyoznak spermiummozgast es beagyazodast, de bizonyitott, hogy ez csak nevleges (sajnos)
Utolsónak: nem csak az ovulációt akadályozza, hanem ezen kívül méhnyálkahártya leválást idézhet elő, amely megakadályozza a megtermékenyített petesejt beágyazódását. Bizonyos készítmények ugyan messze nem 100%-os hatásfokkal, de gátolhatják a hímivarsejtek mozgását is.
Azért, mert ha csak ovulációt gátolna, nem sokat érne ovuláció után.
Pontosan ezert javasoljak , hogy minel hamarabb vegye be az ember, mert egyre kevesebb az esely, hogy hatasos...
Irtam, hogy elviekben csinal ilyesmit, gyakorlatban az mas erdes..
(Nekem semmifele nyalkahartyalevalast nem csinalt, megjott 2 het ra, amikor az ideje volt)
Utolso, moszonom, ma is tanultam valami ujat.
Bar irjak, hogy elmeleti a dolog, de erdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!