Hány nap késés után lett pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy több mint egy hét után még negatív? Vagy lehet ilyen? 8 napja késik és negatív a teszt, de ha nincs baba miért nem jön meg?2013. márc. 24. 10:31
1/6 anonim válasza:
Nekem volt, hogy egyszer 10 napot késett.
Nagyon rástresszeltem a babavárásra, lehet, emiatt.
Mikor terhes lettem, a nemvárt előtt már 3 nappal pozitív lett a legolcsóbb vaterás teszt.
2/6 anonim válasza:
Szia!!! Én kb 1-2hét után teszteltem és pozitív lett!!
3 tesztet is csináltam mert nem hittem a szememnek!!!
De ha neked negatív,próbálj meg másik fajta tesztet mert lehet hogy az amit csináltál gyenge!!!Az is lehet hgy várnod kell még pár napod mert későn volt peteérésed!!!
3/6 A kérdező kommentje:
HCG-Line-al teszteltem
2013. márc. 24. 10:43
4/6 anonim válasza:
Első terhességnél egy hét után mutatta ki, másodiknál meg a nemvárt napján már halvány pozi volt.
6/6 anonim válasza:
Nemvart elott 3 nappal negativ volt, aztan a keses 4.napjan teszteltem es akkor mar pozitiv lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!