Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vérvételes hormonvizsgálat a...

Vérvételes hormonvizsgálat a 3. ,13. ,23. napon van?

Figyelt kérdés

Más ciklusnapokat olvasok itt másoktól: pl. 5., 21.

A doki ezekre a napokra írt beutalót, holnap megyek először a 23. napira. (A hétvége miatt igazából 22. napi...)

Vagy 1-2 nap oda-vissza mindegy? Ja, és éhgyomorra menjek, kávét sem lehet inni előtte?

Előre is köszönöm!

2009. szept. 17. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a 3-ik és a 21-ik nap kelett menni. Egyél, igyál előtte mint rendesen nyugodtan! Én először éhgyomorra mentem és mondták,hogy lehet. Főleg igyál sokat mert nem fog lejőnni a vér könnyen!
2009. szept. 17. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt hogy melyik napokon kell menni vv-re, minden orvos máshogy írja elő.

+-1 nap eltérés belefér, csak ilyenkor kell szólni hogy hányadik napon vagy.

Sajnos éhgyomorra kell menni, még egy kis kávé sem fér bele.

2009. szept. 17. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Megint első. Nem jol tudja a második válaszoló, ez hormon vérvétel semmi köze ahhoz ha eszel!
2009. szept. 17. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a 3. napon kellett, de engem most a 35. napon küldött éhgyomorra.
2009. szept. 17. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy 3. és 21. nap.

Ha hormonokat néznek, nem teljes vérképet, akkor tényleg mindegy, hogy eszel-iszol-e előtte, és mennyit. Akármit eszel vagy iszol, a hormonszintedet nem befolyásolja. De azért kérdezz rá, mert mi van, ha egyebeket is megnézet (pl vasat, hemoglobint, vércukrot, süllyedést).

2009. szept. 17. 19:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Majd a 3. napi lesz átfogó, ott tuti nem eszek semmit. Szerintem holnap sem, az a legbiztosabb.
2009. szept. 17. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!