Ha 9. dpo-n még mindig magas a höm az jó jel? Vagy lehet mensi is?
Figyelt kérdés
Nins semmilyen tünetem, szerintem még korai is lenne. Szerintetek mikor tesztelhetek? Nem szeretnék feleslegesen, viszont persze hogy jó lenne minél elöbb megtudni, hogy mi van. :)2013. márc. 23. 22:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem 10-11 dpon tesztelhetsz, hatha csikos lesz a teszted :) tuti nem birnek varni a helyedben :) na jo en extra kivancsi termeszettel vagyok megaldva ;) vagy, ha korainak talalod akk 12-13 dpon tesztelj. Drukkolok, hogy fent maradjon a hod :)
2/4 anonim válasza:
Az, hogy a 9. dpo-n magasan van a hőd, csak annyit jelent, hogy volt peteérésed, de ez abszolút nem garantál még semmit. Majd ha a 15. dpo-n is magasan van, na akkor már gyanakodhatsz:)
3/4 anonim válasza:
Sajnos semmit nem jelent. Nekem 28 napos ciklusnál csak a mensi előtt egy nappal esik le a hőm, kb. 2 tizeddel. Addig fenn van.Mensi napján pedig még inkább esik.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is nagyon türelmetlen vagyok már, de valahogy majd csak kibírom :) 15.dpo-n??? Ohh, jaj, istenem, az nagyon messze van :) Úgy tippeltem magamban, hogy ha jövőhét hétvégén tesztelek majd, akkor már frankó eredményt kell, hogy mutasson. Ezek szerint jól sejtettem, hogy előbb felesleges lenne. Drukkoljatok nekem! :)
2013. márc. 24. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!