Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Corax ovu teszt megbízható?...

A Corax ovu teszt megbízható? Mikor kezdjek tesztelni?

Figyelt kérdés
A ciklusaim össze-vissza vannak 31,32,37,42 a ciklus.hu szerint 16-án van pé-m és a dokim is 16-ra kűldött vérvételre pé-vizsgálatra, máj.28-án jött meg utoljára. mikor kezdjek tesztelni? ma egy kicsit feszűltek a melleim lehet már me kéne tesztelnem?
2008. jún. 10. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:

az a helyzet hogy jó ateszt , de lehet hogy nem lesz elég 5 csík, mert nagyon nehéz behatárolni a peteérésed. tehát kb:

12. naptól a 22. ig lehet bármikor. Javaslom tesztelj és amig negatív addig csak kétnaponta tesztelj, a közte lévő napokon kellene együtt lenni, ha pozitív aznaptó naponta érdemes...nehéz eset, de nekem két év után így sikerült és még más bajom is volt, meg 97 napos ciklusom is volt, de így teszteltem és bejött. Remélem segítettem, sok sikert!!

2008. jún. 10. 18:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ nagyon sokat segítettél. asszem ma el is kezdek tesztelni.ha nem elég az öt és utána gabrielt veszek az baj?
2008. jún. 11. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!