A Mirena spirál vényköteles?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves #2, sajnálom, hogy Neked nem jött be, mert általánosságban jó tapasztalatokat olvastam róla. Egyelőre még filózom rajta, de arra jutottam, hogy ez az egyetlen olyan fogamzásgátló eszköz, ami a legbiztonságosabb, nem az egész szervezetet vágja haza hormonokkal.. és ha beválik, kényelem (akár 5) évig.
Viszont azt is sokaknál olvastam, amit a 3.Válaszoló írt, hogy fél-1 évig össze-vissza vérezgettek, nem tudom, ez mennyire zavaró? Gondolok itt a nemi életre vagy akár egy sima nyaralás megtervezésére...
Mindennel együtt, sztem én is felrakatom, de kedves Első, megírnád majd a friss élményedet?
Remélem minden rendben lesz!
2012 novemberben vettem, nem volt vényköteles. A doki is mondta, hogy nem kell felírni. Lehet, hogy azóta változott?
Az első 2-3 hónapban nekem is elég sok pecsételő vérzésem volt, de most már jó, nekem bevált eddig.
Az első 3 hónapban végig pecsételtem minden nap, de elég volt egy tisztasági. aztán mintha elvágták volna. azóta rendesen minden hónapban megjön, elég pontosan, kb 5-7 napig tart de végig elég a tisztasági. szóval nekem nagyon bejött.
A pecsételésre egyébként azt olvastam, h 1000 mg-os c vitamint kell szedni. ezt elkezdtem, és lehet ennek is betudható h abbamaradt a pecsételés.
Szóval én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!