Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik menstrualtak terhesseg...

Akik menstrualtak terhesseg alatt is, mikor es hogyan vettek eszre a terhesseget?

Figyelt kérdés
vagy a szinte valtozatlan menstrualas terhesseg alatt varosi legenda?
2013. márc. 21. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:

én nem,de barátnőm mind a 3 gyerekével menstruált. magától nem jött volna rá, mindannyiszor a dokihoz ment rákszűrésre,aki közölte vele,hogy 16 hetes terhes és kisfiú :) (legutóbb épp ilyen idős volt)

nekem elég furi, de ha vérzik az ember,gondolom nem gyanakszik...

2013. márc. 21. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
anyukám majdnem fél ideig menstruált, ő úgy vette észre hogy begörcsölt és elment az orvoshoz.
2013. márc. 21. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Én "csak" 2 hónapig menstruáltam.Aztán a következő kimaradt és furcsán kezdtem érezni magam.Vettem tesztet és kimutatta,hogy baba van a pocakban :)

Elmentem nőgyógyászhoz és Ő mondta,hogy sokkal nagyobb a terhességem mint amit én gondoltam.Azt hittem 6 hetes vagyok de jó pár héttel több voltam.

2013. márc. 21. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:

azt hiszem kicsit meg vagyok ijedve. Kb. 2 honap alatt hiztam, de nem sok kiloban, de a gatya alig jon ram. 1 eve most, hogy szedek tablettat. 2 honapja nagyon faradekony vagyok, sokszor hanyinger de sosem hanytam. A cicim is megnott kicsit, sokat szedulok.

Lehet, hogy csak stressz?

2013. márc. 21. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
a megoldás a tesztelés.
2013. márc. 21. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
szaladj le a patikába vagy Dm,Rossmanba és vegyél egy tesztet,és csináld meg!!
2013. márc. 23. 08:39
 7/8 A kérdező kommentje:
holnap reggel megcsinalom. Akkorra varom a mensest is.
2013. márc. 25. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Na mi lett az eredmény?

utolsó voltam

2013. márc. 26. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!