Akik menstrualtak terhesseg alatt is, mikor es hogyan vettek eszre a terhesseget?
én nem,de barátnőm mind a 3 gyerekével menstruált. magától nem jött volna rá, mindannyiszor a dokihoz ment rákszűrésre,aki közölte vele,hogy 16 hetes terhes és kisfiú :) (legutóbb épp ilyen idős volt)
nekem elég furi, de ha vérzik az ember,gondolom nem gyanakszik...
Én "csak" 2 hónapig menstruáltam.Aztán a következő kimaradt és furcsán kezdtem érezni magam.Vettem tesztet és kimutatta,hogy baba van a pocakban :)
Elmentem nőgyógyászhoz és Ő mondta,hogy sokkal nagyobb a terhességem mint amit én gondoltam.Azt hittem 6 hetes vagyok de jó pár héttel több voltam.
azt hiszem kicsit meg vagyok ijedve. Kb. 2 honap alatt hiztam, de nem sok kiloban, de a gatya alig jon ram. 1 eve most, hogy szedek tablettat. 2 honapja nagyon faradekony vagyok, sokszor hanyinger de sosem hanytam. A cicim is megnott kicsit, sokat szedulok.
Lehet, hogy csak stressz?
Na mi lett az eredmény?
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!