Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan működik az ovulációs...

Hogyan működik az ovulációs teszt, hogyan kell használni, mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2007. szept. 13. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a PG/53 ovulációs mikroszkópot ismerem. Nem mondom , hogy használom, mert sajnos nekem nem vált be, de sokan másoknak igen. Ez egy kis mikroszkóp, amire nyálat vagy méhnyákot kenve megállapítható, hogy aznap van-e peteérésed. Egy kis ábrát látsz kirajzolódni, ha épp peteérésed van, és egy másik ábrát, ha nincs. A tájékoztatóján részletesen le van írva, hogyan és mit kell tenned. Nekem azzal volt/van problémám, hogy nem ltom tisztán melyik ábra rajzolódik ki, sőt igazából egy harmadik ábrát látok. Sokan mondják, hogy nekik is ez a problémájuk. Ha veszel, akkor hallottam egy tippet, miszerint reegeli (szájöblítés utáni) nyálból könnyebb mintát venni és közepes mennyiségű legyen a nyál. Ezzel módszerrel, ha neked beválik, bármikor, akár minden nap figyelemmel kísérheted a peteérésed. Egy másik módszer a Rossmann-ban kapható Babymark tesztcsík, ami egy dobozban 5 tesztcsíkot tartalmaz , ami azt jelenti, hogy 5 nap tudod ellenőrizni a peteérést, tehát ez egy kicsit drágább módszer, mert ez a doboz kb2000ft (5napra) míg a PG/53 szintén 2000ft-ért (neten olcsóbb megrendelni) minden nap használható és egy életen át!

A Babymark egyébként vizeletből állapítja meg a peteérést, talán biztosabb módszer. Mindkét esetben hallottam már sikeres megtermékenyülésről! Én most mindkettőt használom. Még csak ez az első hónap, amikor próbálkozunk, ezért még semmilyen eredménnyel nem szolgálhatok neked. Ennyit tudtam segíteni. Sok sikert!

2007. szept. 13. 13:45
 2/2 anonim válasza:
100%
Szia. Én jelenleg is a PG-53 ovulációs tesztet használom és nekem nagyon beválik. Egyértelműen kiadja azokat az alakokat, amik rávannak írva. Ha fogamzásképes vagyok, akkor páfrányos, ha nem, akkor kerek szabálytalan alakok. Eddig nekem bejött, bár még csak most kezdtem el használni, de még nem volt olyan, hogy nem tudtam volna kiértékelni. Nekem bejön! 1 próbát megér!
2007. szept. 22. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!