Szerintetek a méhnyak-terhesgég ismétlődhet? (cervikális graviditás)
Vagyis az lenne a kérdésem, hogy nagyobb az esélye, hogy ha már egyszer volt?
Remélem nem...
1. Baba: HELLP szindróma 2 hét intenzív, de mindketten túléltük.
2. Baba: Cervikális terhesség: megszakítás a 8. héten.
3. Baba: Egy pozitív teszt és rettegés...
Köszönöm a választ!
*terhesgég= terhesség
elírtam bocsánat
igen.
köszönöm a válaszod.
rettegve várom az uh időpontját.
Szia!
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy ez újra megtörténjen.
Az első ultrahang szépen meg fogja mutatni, hogy a baba méhen belül tapadt-e.
Megkérdezhetem mi az a HELLP szindróma? Bocsi, de erről még sosem hallottam.
Na elolvastam, kicsit pontatlanul fogalmaznak ezzel az eklampsziával, az nem csak a magas vérnyomást jelenti, mondjuk ez most lényegtelen.
Olvasom itt, hogy összefüggésben állhat a szelénhiánnyal. Ha ettől is félsz kérdező, akkor javaslom egyél brokkolit, ha szereted, ha nem :) Egyébként baromi finomra el lehet készíteni :) Abban sok a szelén és iszonyú egészséges :)
A tudok valamit.Köszönöm a válaszokat. Nagyon aranyosak vagytok.
Jelentkezemh
Megírom, hátha valaki olvassa:
Epső terhesség után, amely súlyos hellppel zárult, a második csak enyhe toxémia lett l, császár a 37. Héten. A kislány 2700 grammal maga a tökély. Az utolsó négy hétben már napi öt dopegitet szedtem és még napi két másikat is, ekkor kár fehérje is volt a vizeletemben.
Most a harmadik van úton, 31 hétnél járok, napi 3 dopegittél nehezen, de tartható a 130/90. Sqjnos enyhe cukros is lettem...
Majd jelentkézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!