Ez a teszt pozitív vagy negatív lett?
2013. márc. 18. 13:59
1/19 anonim válasza:
Én nagyon halvány pozitívnak látom. De nem tudom, mi lett volna a megnyugtató válasz...
4/19 anonim válasza:
én tényleg mindenhol képes vagyok csíkot látni, de szerintem ez egyértelműen negatív.
6/19 anonim válasza:
Én negatívnak mondanám. Igaz látok valami csík félét, de nem ott van ahol kellene lennie pozitív teszt esetén, úgyhogy inkább negatívnak mondanám.
7/19 anonim válasza:
Szerintem vagy hibás, vagy negatív. a 2. csík nem is jó h4elyen van, és nem jó színű.
8/19 anonim válasza:
Szerintem negatív és túlzottan el van ázva azért látszik picit a másik csík is.
Csinálj másikat.
9/19 anonim válasza:
Szerintem csinálj holnap még egyet! :) 1. voltam
10/19 anonim válasza:
Ez a teszt nem jó meg kell ismételni, tényleg nem jó helyen van a csík, ami halvány, én is úgy látom nagyon elázott.
Ismételj meg egyet holnap reggel! Ez negatív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!