A ciklusom első felében 36,3-36,4 volt a hőm most a második felében 36,7-36,8 folyamatosan és még egy hetem van a nemvárt mensiig akkor most bizti volt pé-sem csak nem vagyok terhes? Vagy mindenképp 37 nek kellene lennie?
Figyelt kérdés
2008. jún. 10. 08:57
1/4 anonim válasza:
Volt Pé-d, de nem értem, hogy miből gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hője. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok.
Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hő.
2/4 A kérdező kommentje:
pont erre voltam kíváncsi hogy ha nem 37 a hőm akkor mi van mert mindenki azt mondta hogy ennyinek kell lenni, most vagyok a 18.napomon és a 10.en volt a pé-em még az izgat hogy a 15.napon leesett 36,6-ra.
2008. jún. 10. 09:06
3/4 anonim válasza:
Ha a ciklus.hu-ra felmész, ott találsz egy csomó görbét! De egyébként nem feltétlenül kell 37-nek lennie a hőnek! Peteérés biztos volt! Neked a hőd alapból ennyi! Ha nem esik le a hőd a nem várt mensi előtt 12-24 órával akkor lehet esélyed a babára! De ezen az oldalon mindent megtalálsz, és szerintem elég jól le is van írva! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást én is nagyon szeretném
2008. jún. 10. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!