Kismamák? Meddig tartott nálatok az egész napi émelygés, és az időnkénti hányinger? Próbáltam B6-t, citromot, nem segítenek.
Nekem a 8. hétig, mert elkezdtem szedni a Femibiont és nagyon sokat segített. Próbáld ki a hideg kólát!
32hkm.
Ez mindenkinél más!!!Erre ne alapozz!!
Nekem a 6-16. hétig tartott.Napi 4-5x hánytam,
és fogytam 8 kilót.
Semmi sem használt!!Nem szünt meg a 12. hétig,
mint azt sokan mondják. :((
Kitartást,hátha neked hamarabb elmúlik!
Szia.
Nekem a 4.héttől a 13. hétig tartottak az ilyen rosszullétek.Én kb a 7.-8. héttől kezdtem el szedni a Gravidát,de nekem az nem javított semmit sem a dolgokon.Akkoriban nem szedtem még B6-ot,csak később kezdtem el,de hogy hanyadik héttől azt ne kérdezd,mert arra már nem emlékszem.Egyébként én szerencsés vagyok,mert az erős émelygésen,a mellfájdalmon,az erős hányingeren és a szagérzékenységen kívül semmi bajom nem volt.Egyszer sem hánytam,persze örülök neki,viszont abból a szempontból nem,hogy így én nem is fogytam egy dekát sem.És ahhoz képest,hogy szagérzékenységem volt,nem undorodtam semmilyen ételtől sem,így én nem is fogyta egyetlen dekát sem,sőt..5-6-7 hetes terhesen olyan étvágyam volt,hogy még a küszöböt is megtudtam volna rágni.Hát mostanra már 12 és fél,13 kiló plusznál járok :/
32+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!