Terhes vagyok? Mikor teszteljek?
Március 4-én kellett volna megjönnie,de semmi.Március 6-án együtt voltunk a párommal,és nem védekeztünk.Nagyon fáj a hasam és a fejem.
18/L.
Ha nem jött meg és teherbe estél, akkor tök mindegy, hogy 6-án együtt voltatok-e a pároddal vagy nem, mert akkor már terhes voltál. Azt a terhességet már bőven kimutatja a teszt.
Ha nem azért késett, mert terhes voltál, hanem más miatt, de utána együtt voltatok védekezés nélkül, akkor is megvan az esélye, ha nem eddig, akkor most teherbe estél. Viszont ha 6-án estél teherbe, azt teszt még nem mutatja.
De mindenképpen csinálj tesztet! Ha negatív, akkor 2-3 hét múlva ismételd meg, mert akkor már a 6.-ait kimutatja.
Előtte egyébként védekeztetek?
Mikor csináltad az egyiket és mikor a másikat?
Egyforma vagy különböző teszt volt a kettő?
Hát, akkor az érdekes.
Csak azért kérdeztem, mert ha egyik érzékenyebb teszt lett volna, a másikat meg esetleg nem a reggeli vizeletből csináltad volna, akkor még lehetett volna magyarázat a két különböző eredményre, de így nem tudom.
Inkább pár nap múlva csinálj újra. Ha pozitív, akkor szerintem menj orvoshoz, ha meg negatív, akkor meg lehet valami hiba miatt mutatott az egyik pozitívat. Vagy nem tudom tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!