Szerintetek az jelenthet gondot teherbeesés szempontjából, hogy ovuláció után "csak" 11-12 nap telik el a menstruáció kezdetéig?
Nekem is ilyen rövidek voltak a luteális szakaszaim,és most babát várok.Abban a hónapban amikor teherbe estem,a 12. napra akart volna megjönni.Tudom,mert éreztem,de ugye nem jött meg:)
Sok sikert neked.
Nekem is a 12. luteális napon jön meg általában, és a kisbabánk ennek ellenére az első próbálkozásra összejött, úgyhogy ez nem gond, ne aggódj. Akkor van baj, ha 11 napnál rövidebb a luteális fázisod.
Csatolom én is a terhes görbémet:
Szia! 3/4 -es vagyok. Köszi, most már elmúlt 2 éves a drágám, következő ciklusban pedig indul a kistesó projekt. Remélem ő is ilyen gyorsan sikerül. :)
Igen, 12. napon már pozitív lett a tesztem, de nagyon-nagyon halvány volt, de azért látszott.
Te kedves kérdező első babát tervezgeted?
Szia!
Első vagyok,igen vezettem görbét.De rosszul írtam az előbb a 11.napon akart megjönni,ahol a vérfoltot jelöltem.De mivel magasat mértem aznap,így tudtam hogy nem fog megjönni.Belinkelem a görbém:
Még mindig az első vagyok.
Türelem,nekünk a 7. hónapban sikerült.Ne add fel.
Egyszer csak jönni fog,hidd el :)
Még egyszer sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!