Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek jó értékek, vagy aggódnom...

Ezek jó értékek, vagy aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
Három hónapja volt egy vetélésem.Csináltattam egy hormon vizsgálatot, mert rendszertelen a mensim a vetélés óta és az arcom is tele van pattanással pedig korábban sosem volt!Ilyen eredményeket kaptam:FSH 4.45, LH 15.40 ösztradiol: 82.5 progeszteron: 1.05 Ha valakinek van tapasztalata kérem írjon!!Fontos
2009. szept. 15. 15:41
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat nagyon sokat segített!!!köszi!!!
2009. szept. 15. 20:30
 12/26 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: Azt tudja valaki, hogy a ciklus melyik napjain veszik le a vért és miért épp akkor?
2009. szept. 15. 20:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Első vagyok.a Tsh-t nem ciklushoz nézik nekem.Az LH-t,prolaktint, progeszteront pár hónapja a ciklus 3. napján nézték.Most tartok a ciklusom 41. napján és most a 35. napon néztek az előbb említett utolsó két hormont+terheléses cukrot néztek.Nekem még soha nem gyanítottak PCO-ra.
2009. szept. 15. 21:09
 14/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok megint.Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem, amikor kiderültek a hormonproblémák,november végén kaptam gyógyszert és decemberben már terhes is lettem,1 hónap alatt rendbe tette a hormonháztartásomat.Most 3 éves a kislányom és semmi gondom nem volt a terhesség alatt.Ha rendesen kezelnek,hamarosan jöhet a baba neked is.
2009. szept. 15. 21:14
 15/26 A kérdező kommentje:
Kedves "utolsó" milyen gyógyszert kaptál?
2009. szept. 15. 21:40
 16/26 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok az alapon alacsony progeszteron szintem lehetett akár a felelős a vetélésemért?
2009. szept. 15. 21:43
 17/26 anonim ***** válasza:
Szia!Euthyroxot kaptam.25 mg-mal indultam,amikor teherbe estem,most már 75mg-ot kell szednem egy hete.Te mit kaptál?Márti
2009. szept. 16. 09:29
 18/26 A kérdező kommentje:
Én még nem kaptam semmit, mert ma megyek 15:30-ra a dikohoz.Amit te kapsz gyógyszert az pajzsmirigy problémára szokták felírni nem?Amikor terhes lettem beágyazódási zavar miatt kaptam utrogestant, de attól rosszul lettem és kaptam duphastont.
2009. szept. 16. 10:31
 19/26 anonim ***** válasza:
Igen,magas volt a TSH-m. 8 felett volt.Ha megjöttél a dokitól írj mi volt.Márti
2009. szept. 16. 12:01
 20/26 A kérdező kommentje:
Kedves Márti!Voltam a dokinál és azt mondta, hogy semmi baj a hormonszintemmel csak a progeszteronom alacsony egy kicsit.Azt javasolta, hogy a ciklus 26. napján is vegyünk vért, mert abból már sok minden látszani fog illetve még a menses 3. napján is. Rákérdeztem az LH/FSH arányára és azt mondta, hogy az LH-nak szépen felfele kell emelkednie.A ciklus 3. napján kell közel egyformának lennie az FSH-val!Szóval ennyi amit ki bírtam deríteni. Hogy teljes legyen az öröm van még egy szép méhszájsebem is azt is rendbe hozta lápiszolással. Mit gondolsz?:))
2009. szept. 16. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!