4 pozitiv teszt (kettö eleg halvany).10 napja "kesik". ma elegge fajdogal a hasan (mintha mindjart megjönne). Ez terhesseg? Hanyadik heten erdemes elmenni a dokihoz?
Okoskodó vagyok, nő és 1 évig nem jött össze a baba, tudom mit érzel.
Én mégsem tettem fel hülye kérdéseket.
Én ma tartok a 7. pozitív tesztnél! :D
11-12 napja késik!
Én majd csak 25-én megyek dokihoz 7+2-n! Akkor már lesz szívhang! Előbb nem látom értelmét
13-as vagyok. Mivel már volt egy vetélésem ami a tesztekből derült ki hogy be fog következni így én ezért csinálom!
És azért a 7. héten megyek, mert a lányommal is akkor voltam és akkor már volt szívműködés. Most azért hogy csak azt mondják van pete zsák azért nem megyek
Kedves Okoskodó!
Te csak hülye és haszontalan választ adtál.
Inkább drukkolnunk kellene a Kérdezőnek, hogy minden rendben legyen!
Gratulálok a pozitív teszthez :) 6-7. héten már mehetsz orvoshoz ha nincs semmi gond addig (vérzés, barnázás) és vszínű már szívverést is láthatsz/hallhatsz :)
Kicsit off: Nem kell hülyének nézni azokat akik sok tesztet csinálnak!
Én is így voltam az előzőnél, mert a halvány teszt után nem akart erősödni a tesztem csak nagyon picit, így naponta csináltam. Tudtam hogy vmi nincs rendben (már van 2 gyerekem és velük úgy erősödött ahogy kell) és vetélés is lett a vége. Most úgy néz ki megint összejött a baba, de addig tuti tesztelek 2 naponta amíg be nem erősödik a csík és utána is fogok egyszer-egyszer míg nem jutok dokihoz. Ez van sajnos a félelem benne marad az emberben egy ilyen után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!