Peteéréskor mikor érdemes szeretkezni, ha babát szeretnénk? Amikor szurkál a hasam, vagy amikor már elmúlt a szurkálás?
De jó! :) Akkor talán már nem kell olyan sokat várnod és találgatnod, csak bírd kivárni mit mond a doki. Majd írd meg mi volt! Most már nagyon kíváncsi vagyok.
Szerdán leszek elvileg ovu után 13 nappal és nem hiszem, hogy ennél tovább tudok várni a teszteléssel... vagy nem tudom... de szerintem megcsinálom :)
Ok! De ne keseredj el, ha még semmi, mert nem biztos, hogy kimutatja ilyen hamar, főleg ha később volt a fogantatás, meg lehet nehezebben is ágyazódik be. Szóval csak nyugi! Ha halvány, örülünk, ha semmi, akkor szorítunk tovább! :-)
Én meg írok, ha jutottunk valamire... Remélem!
Írj, ha teszteltél!!! SZorítok!!!
Tök aranyos vagy! :) végülis eltoltam szombatra... :) most ott tartok, hogy ha nem jön meg, akkor már annak is örülök majd, aztán szombaton megcsinálom. Ennyire még soha nem voltam bezsongva :)
Kívánom, hogy ne találjon semmit a doki! Izgulok érted!
De sajnálom!!! :(((
Pedig sokat gondoltam Rád a hétvégén...
De legalább már tudod, hogy volt peteérésed és utána a hőd is jó volt, tehát a progival sem lehet gond! Hidd el, hogy szép lassan beáll minden és jön a babó! Már ez is félsiker! Így már jönni fog, ez tuti!!!
Köszi, semmi gond, nem foglalkozom vele innentől. Annyi minden összejött most, hogy elfogyott az energiám. Biztos oka van, hogy nem jön.
Remélem nálad minden oké lesz! Írj majd mi volt a dokinál!
Foglalkozni nem kell vele, de a reményt feladni sosem szabad!
Sajnos most nekem is sok minden összejött, így nekem sincs időm ezen agyalni, számolgatni. Agyalok máson! :)))
Írok, ha tudok valamit és írj Te is!
Egyszer eljön a mi időnk is!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!