Félidőben "megszakításosan" védekeztünk. Mennyi az esélye a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék babát, pedig tudom, hogy felkavarná az életünket, de ha a megfelelő élethelyzetre várunk soha nem lesz picink. Párom is szeretne, de ő is bizonytalan ezért döntöttünk a megszakítás mellett. Holnap kellene megjönnie, most előtörtek az anyai ösztönök, nagyon szeretném ha baba lenne.2009. szept. 14. 16:13
1/7 anonim válasza:
Szia! Pontosan tudod, hogy csak kicsi az esély,mert valószínüleg nem ment el benned a párod... sajnos kicsi az esély. Miért nem beszélitek meg, hogy legyen baba, ha mindketten titkon nem bánnátok? Akkor tervezhetnétek nem csak a picit, de a körülményeket is úgy alakíthatnátok! Beszélgessetek el róla! Tökéletes időpont sosem lesz! Sok szerencsét!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Pontosan rátapintottál a lényegre: titkon. Nem merjük elmondani egymásnak, vagy nem tudom mitől félünk.
2009. szept. 14. 16:21
3/7 anonim válasza:
Szia! MI is megszakítással védekezünk, nem lenne gond, ha jönne a baba... Minden hónapban reménykedem kicsit. Eddig nem jött a baba ,de talán azért, mert még nem volt itt az ideje. Remélem, amikor igazán szeretnénk majd, akkor jönni fog. Sok szerencsét Nektek is!
4/7 anonim válasza:
Jézusom! Ti ezt tényleg elhiszitek hogy a "megszakítás" az védekezés???? Attól hogy nem bennetek ment el, még az előváladék tartalmaz spermát! Jobb ha mindannyian vesztek egy tesztet!
5/7 anonim válasza:
Szerintem a teszttel még várjatok míg legalább 1hetet késik,akkor már talán van remény.Ez is attól függ mennyire pontos a ciklusotok.
6/7 A kérdező kommentje:
Mi azért döntöttünk a megszakítás mellett, mert gyógyszert nem fogok szedni, az óvszer túlzás egy 4 éves kapcsolatban, esetleg a hüvelykúpoknak lenne értelme, de úgy tudom, annál is alkalmazni kell a megszakítást. Ha jön a baba nem probléma. Nem vagyunk már tinik.
2009. szept. 14. 16:52
7/7 anonim válasza:
Mi is így védekezünk május óta,és nem csúszott be. Olvastam itt a gyakorin, hogy van aki évekig védekezik így és nem lesz baba,mert a párja nagyon figyel, és nem nagyon van előváladék. Persze ellenpélda is van. Én is mindig reménykedem, de direktben mi sem tudjuk még bevállalni, ám ha sikerül, megtartanánk. Mi saját magunkkal harcolunk, hogy vállaljuk-e, nem pedig egymással, de egyik sem túl jó. Tényleg meg kellene bheszélnetek, mert így minden hónap elég "izgi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!