Egy nőgyógyászati vizsgálat megakadályozhatja-e a beágyazódást?
Peteéréskor együtt voltunk a párommal,reméltük, h összejön a baba. Rá 1 héttel voltam nőgyógyásznál, a vizsgálat után enyhén véreztem. (A doki szerint amúgy minden ok.) Utána azért még próbálkoztunk férjemmel, amikor csak lehetett, ettől függetlenül megjött. Elképzelhető, h egy vizsgálat megsemmisítheti a beágyazódást?
Most kell mennem megint nőgyógyászhoz (egy másikhoz is elmegyek)de tartok, h ezzel megint csökkentem a teherbeesés esélyét.
Lehetséges ez egyáltalán?
Köszi előre is.
M.
Nem, nem volt panaszom. Csak szerettem volna tudni, h minden ok-e, mivel szeretnénk babát. Én ezt így tartottam logikusnak, terhesség/próbálkozás előtt egy vizsgálat.
Amúgy az orvos is meglepett volt, h csak "ezért" mentem el. Nem értettem őt, hiszen amúgy is 1 éve voltam utoljára nála!!! Ez volt az a pont, ami miatt kicsit elvesztettem benne a bizalmat, ezért készülök másik orvoshoz.
Pontosan nem tudom, mit vizsgált...azt a bizonyos hideg, fém "szerszámot" használta +kenetet vett, amit mikroszkóp alatt mégis vizsgált azonnal.
Ott nem vettem észre a vérzést. Nem nagy vérzésről beszélek, de azért mégis látható jelei voltak.
Ez butaság, egy vizsgálattól nem megy el a baba!
6 hetesen voltam először dokinál, akkor vette le a rákszűrést, hasi, hüvel8 uh-ot is csinált mindd a két gyermekemnél!
Ennyi erővel a sextől is elmehet a baba!
Kedves Válaszolók!
Nagyon hevesek a válaszok...:) azért vitázni nem éri meg!
De köszönöm Mindenkinek a választ.
Valóban nem volt fogalmam h terhes voltam-e v sem. Illetve ez akkor sem lett volna igaz terhesség, ha a beágyazódás már elkezdődött volna.Ezt még nem nevezzük terhességnek: Az együttlét után 1 héttel voltam dokinál.
De a válaszokból azt szűrtem le, h egy vizsgálat NEM okozhat "kárt". Persze biztos vannak egyéb komolyabb vizsgálatok (műtétek), amik esetleg...,de szerencsére ez nem az volt.
Így bátran elmegyek a másik dokihoz, ha a beágyazódás addigra elkezdődik/elkezdődött, nem egy vizsgálattól fog függni, h hová alakul...
Köszi Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!