Clearblue digitális tesztnél, ha csak a hetekre vagyok kiváncsi mert azt már tudom, hogy terhes vagyok, akkor is számít hogy melyik napszakban végzem el?
Figyelt kérdés
Egy hete késik, két mártogatós teszt pozitív...de a digigális is hcg mennyiséget néz ami reggel elméletileg magasabb, mint napközben, nem? Ezért szokták a teszteket reggel végezni...lehet reggeliből több hetet mutatna mint délutániból?2013. márc. 11. 14:26
1/4 anonim válasza:
Egyébként sem biztos, hogy teljesen pontosan megmutatja hány hetes vagy.
Szerintem érdemesebb reggelig várni, már nem sok idő! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Könnyű azt mondani:))))))
Tudom, hogy nem pontos...:)
2013. márc. 11. 14:38
3/4 anonim válasza:
Szerintem megcsinálhatod délután is. Nagyon kicsi az esélye, hogy reggel több hetet mutatna, ráadásul csalódnál az első UH-on, hogy nem az látszik, amit vártál. Inkább mutasson kisebbet és érjen pozitív csalódás, mint majd aggódj, hogy miért kisebb.
Szerintem bontsd fel és hajrá. :)
6 hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem bírtam ki reggelig....2-3 hetet írt ki
2013. márc. 11. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!