Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napos menstruáció?

2 napos menstruáció?

Figyelt kérdés

Mindig 6-7 napos szokott lenni. Most előtte volt két nap erőteljes barnázás majd megjött rendes piros, vérzéssel, méhnyálkahártya-darabkákkal, görcsöléssel. Másnapra gyengült, harmadnapra el is múlt.

Ez normális? Még sose volt ilyenem.

2013. márc. 11. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
időben jött meg? tesztet végeztél?
2013. márc. 11. 08:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Pontosan jött meg. Nem teszteltem még, félek a csalódástól. Más sokszor volt benne részem.
2013. márc. 11. 08:52
 3/8 A kérdező kommentje:
A 11. dpo-n teszteltem negatívat. 31 naposak a ciklusaim.
2013. márc. 11. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:

sose értettem ezt a nem tesztelek félek a csalódástól dolgot:) amikor tesztelsz, már eldőlt a dolog, nem jobb biztosra tudni?

így ennyiből, hogy még egy teszt sincs, honnan tudjuk, mi volt ez a két napos izé? bármi lehetett, lehet valami elindult, de az is lehet, ez egy ilyen hónap.

2013. márc. 11. 08:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, korábban én sem értettem, h mit kell ezt halogatni.

De 8 nehéz hónap után már van róla fogalmam, mit fogok érezni egy újabb neg. teszt láttán. Nem akarok reménykedni.

2013. márc. 11. 09:16
 6/8 frászkarikaborsó ***** válasza:
a hődet nem méred? ha magas az alaphőd akkor lehet baba, de ha alacsony akkor kizárt. Akkor inkább csak arról van szó hogy nem volt peteérésed az előző ciklusban és azért volt gyengébb a vérzés.
2013. márc. 11. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
az alacsony hőre is van ellenpélda, én :) de ált. fent marad, ez igaz. nekem is felment utána, mert olyan vagyok, mint a kályha, de csak abból meg nem mondtam volna a nem várt előtt.
2013. márc. 11. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt ilyen, nem volt baba de más se. Ez egy ilyen hónap volt orvos szerint.
2013. márc. 11. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!