Két pozitív tesztem van, de olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Megtörlöm magam és semmi. Egy kicsit a hasam is fáj. Ez baj lehet?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 11:55
1/8 anonim válasza:
Unokanővérem mesélte,h amíg keresztlányommal terhes volt a 9hónapban mindig ugyanúgy érzett, mintha megjönne neki, de persze nem. Szóval szerintem ez természetes.
2/8 anonim válasza:
Ez normális. A nők 90% érzi ezt a terhesség elején, és amíg nem késik addig ugyebár nem is lehet nagyon következtetni semmire, mert menzi előtt normális. De terhességnél is megmarad, nekem kb a 6. hétig tartott. Aztán időszakonként visszatér.
Gratulálok a babához!
36 hetes kismama
3/8 anonim válasza:
SZia! Teljesen természetes hogy azt érzed meg fog jönni. Nekem is gy volt. A hasam is volt hogy fájt, szúrkált.
4/8 anonim válasza:
Én szombatra nem várom és már egy ideje ilyen érzésem van. Hasfájás vagyis kis görcsök és mindjárt megjön érzés.
5/8 anonim válasza:
14.hetes kismamzi vagyok,és állandóan így érzem,+szúrogat,feszít a pocim.a doki szerint természetes,nő a méh,nyúlnak a szalagok
6/8 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Én kb 5 és nekem is sokat fáj.Nagyon aggódok, de amint olvashatjuk ez előfordul.Boldog babavárást!
7/8 anonim válasza:
Nekem van 4 pozítiv terhességi tesztem, mert mindig úgy éreztem hogy meg fog jönni. Most lehetek és az 5. hétben. Orvoshoz két hét múlva megyek, mert még úgysem lát semmit. A kisfiammal mikor terhes voltam nem éreztem ilyet. Ezért aggódom egy kicsit.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó előttinek:4-5 hetes vagyok.
2009. szept. 15. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!