A korai vetélésnél mennyi idönek kell eltelni, h ujra
tervezni lehessen a babát?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 11:38
1/9 anonim válasza:
nekem kémiai terhességem volt és senki nem mondta hogy X hónapot várni kellene
mondjuk köv hónapban is volt- azóta iszom a palástfüvet hogy meg tudjon a manó rendesen tapadni
2009. szept. 14. 12:00
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen!!
mit értesz kémiai terhesség alatt??
2009. szept. 14. 12:04
3/9 anonim válasza:
Nem kell várni.
Ha kiürült minden, vagyis nem volt műtét, akkor a öv ciklusban már próbálkozhattok, nem kell megvárni egy mensit sem.
2009. szept. 14. 12:12
4/9 anonim válasza:
Nem kell várni, ha valóban korán ment el a baba.
Viszont vitaminutánpótlás feltétlen fontos! Terhesvitamin + Folsav. Esetleg vas.
Ugyanis fenn áll ilyenkor a veszélye, hogy kimerült a szervezetedből egy-két fontos, hosszú idő alatt összegyűjtött ásványi anyag, amit viszont pótolni kell, akárcsak egy szülés után.
Sajnos ezt tapasztalatból írom.
2009. szept. 14. 14:01
5/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, megfogadom a tanácsodat!! és szedni fogom a vitaminokat!!!
2009. szept. 14. 14:40
6/9 anonim válasza:
Nekem is most volt korai vetélésem aug. 23-án. A doki azt mondta, hogy mivel nem volt műtét nem kell várni. Szombatra nem várom remélem nem jön meg és most már sikerülni fog. Sok sikert!
2009. szept. 14. 15:51
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
szoritok neked h sikerüljön!!!!
remélem h nekem is sikerül!!!
és ez nem vetélés!:(
2009. szept. 14. 19:27
8/9 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt egy korai vetélésem és nekem azt tanácsolta a dokim hogy várjak meg 3 ciklust. Én megfogadtam a tanácsát és a 4.hónapban megfogant a kislányunk aki már 6hónapja pocaklakó. Lehet hogy felesleges és tényleg nem kellett volna várni de nekem megérte. Úgy voltam vele hogy inkább 3 hónappal később szülessen meg, mint hogy megint elveszítsem. Nekem is spontán volt, semmi művi befejezés nem történt. Mellesleg a dokim elég idős, tapasztalt főorvos volt... Kívánom Neked hogy mihamarabb kismama legyél újra:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!