Nektek akkor is fájt a hasatok az "időben", mikor már terhesek voltatok? Milyen jelei vannak a legkorábban?
Figyelt kérdés
1 hete késik, viszont már kétszer arra ébredtem, hogy nagyon görcsölök, meg napközben is szokott fájdogálni, viszont még mindig nem jött meg.
Lehetséges, hogy van valami?
Nem szeretnénk még babát...
Teljesen olyan, mintha megjönne, olyan jeleket tapasztalok, aztán még mindig nem...
nektek fájt a hasatok akkor, mikor először nem jött meg? remélem érthető, hogy mit akarok kérdezni
2013. márc. 8. 08:47
11/22 anonim válasza:
akkor fájT, AMIKOR NEM KÍVÁNT TERHESSÉG LETT VOLNA:(
másik 3 terhességem kívánt volt, nem fájt soha:)
12/22 A kérdező kommentje:
védekezünk mindig, csak késik... vettem egy tesztet, megcsináltam, de nem mutat SEMMIT, vagyis sikerült hibásat vennem... és most is fáj a hasam.. :(
2013. márc. 8. 09:36
13/22 anonim válasza:
Hogy-hogy semmit? Kontroll csík sincs?
14/22 A kérdező kommentje:
semmi... sztem hibás volt.. ilyen a szerencsém..
2013. márc. 8. 09:45
15/22 anonim válasza:
vegyél még egyet, muszáj volna megtudnod. amúgy igen, ahogy a többiek már leírták, a korai terhesséfi tüneteke egyeznek az "akármelyik pillanatban megjöhet a menzeszem" érzéssel. az, ha neked nem szokott késni, ad okot az aggodalomra, de még nagyon fiatal vagy, elképzelhető, h tényleg csak van egy kis csúszás a ciklusodban. de igazán okosabb csak a teszttől leszel. nézd meg újra mielőbb.
16/22 anonim válasza:
még annyit, h minden ember, sőt minden terhesség más, de nekem egy hét késés után már nem csak ennyi bajom volt: folyamatos émelygés, hányinger, fokozott izzadás, érzékenység szagokra, látványra (pl a saját kutyám kajája :)), ilyesmik. nekem ezek már előbb jelentkeztek, azért is teszteltem (mi is védekeztünk, tehát nem volt egyértelmű, sőt)
17/22 A kérdező kommentje:
folyamatosan szokott lenni folyásom, mielőtt megjön, ez elmúlik, és most is elmúlt...
2013. márc. 8. 09:52
18/22 A kérdező kommentje:
ilyenekre gondoltam, mint amit az utolsó írt... nekem semmi ilyesmi nincs
2013. márc. 8. 09:52
19/22 anonim válasza:
Vegyél még egy tesztet szerintem is! Amúgy nem mindenkire jellemzőek, az émelygés,hányinger,stb tünetek.
20/22 anonim válasza:
így van, van, akinek egyálztalán nincs ilyen tünete. egy hét késés már azért bőven okot ad a gyanúra. túl sok ahhoz, h ne tesztelj. ha negatív, akkor eloszlik minden félemed és a legnagyobb nyugalomban várhatod a menstruációd, nem kell tovább stresszelned. ha pozitív, akkor minél előbb tesztelsz annál több időd jut arra, h átgondoljátok és átbeszéljétek a pároddal, h mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!