Lehet teherbeesni közvetlen menstruáció után? Én amikor elmúlott rá max 5 napra teherbeestem. Ez hogy lehet?
akkor az ovulációd a ciklusod 10-15. napján volt (5 napos menstruációval és 5 napos spermium élettartammal számolva.)
Teljesen normális.
Persze hogy nem baj,nagyon örülök neki! Csak nem gondoltam hogy közvetlen menstruáció után lehetek terhes. :)
12 hetes km.
Igen, az első válaszoló nagyon jól számolt. És ha igaz az elmélet, akkor kislányotok lesz :o)
Gratulálok, jó egészséget :o)
Persze, hogy teherbe eshetsz!!!! Íme a görbém, amin látszik, hogy mikor elmúlott a mensim, rá 4-5 napra volt tüszőrepedésem, pont úgy mint neked! :)
Nekem az 5.cn-en lett egy spontán pém,és egyből terhes is lettem:)Azelőtt meg a "normál" peteérésnél nem sikerült teherbe esnem.
Most 13 hetes terhes vagyok:)
Szia! Én is mensi utáni első napon együtt voltam a párommal.
Ha terhes lennék már ki kéne mutatnia? 2 napja csináltam egy tesztet ami negatív lett, viszont még mindig nem jött meg. 11-én voltunk együtt...
Megírnád, hogy milyen tünetedi voltak és mikor jelentkeztek? Meg azt, hogy mkor teszteltél?
Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!