Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? Már 1 éve...

Mit csináljak? Már 1 éve probálkozunk a babával, sikertelenul. Már nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Probálom magam lefoglalni, napkozben sikerul is, de amint a menzim elott vagyok 1 héttel, rámtor az érzés, h hátha sikerult, eddig még semmi. Nincs valan´mi gyogyszer, v bármi, amit recept nélkul is meg lehet venni és ami hatásos is, mert én már "belepusztulok"!!
2008. jún. 8. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Á, nem is lehet másra gondolni mensi előtt! Nekem is egyre rosszabb, főleg hogy most kicsit más is minden mint szokott
2008. jún. 8. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
egyenlöre e vitamint szedhetsz recept nelkül, napi egyet, de ha továbbra sem sikerül érdemes orvoshoz menni és megkezdeni a vizsgálatokat, majd olyan gyógyszer is kellhet, ami receptköteles. másfél év után máradna ilyet, de lehet előbbis. pé idején kétnaponta együttvagytok? Biztos van pé-d? elégvastag a nyálkahártyád? hátrahajló a méhed? Életképesek a párod spermái? Ezekre csak orvos tud válaszolni. A helyedben már rég elmentem volna és követelném a segítséget.
2008. jún. 8. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Trükk: A menstruáció első napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban, aktus közben rakj magad alá egy párnát kb. a derekd alá, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert! Szurkolok!
2008. jún. 8. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:

elmenni orvoshoz. lehet kisebb hormon probléma amit már rég rendbe hoztak volna. nekem dokim azt mondta ha 3 hónapig nem jön össze menjek vissza hogy megnézze mit tehet. azt mondta lehet csak hormonhßaztartásom van felborulva. de egy év elég sok idö. párodnak is meg kéne nézetni magát mert elég sok esetben a férfinak van gondja.

amúgy a petesejt egy napig él csak így elég kicsi az esély ha bele gondolunk a megtermékenyülésre. a sperma 5 napig is élhet így végül is egy hónapban 5 napig van esély rá. olvass utánna hogyan tudod a jó napot kiszámítani és azelött vagy akkor csináljátok.

2008. jún. 8. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Van egy jó könyvem, az a címe hogy "Kisbabát szeretnénk" zita west írta azt hiszem. Jó dolgok vannak benne. De el is mehetsz orvoshoz. Sokszor szerintem a stressz miatt sem jön össze.
2008. jún. 8. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan menj el dokihoz.
2008. jún. 9. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!