Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kb 35 naposak a ciklusaim,...

Ha kb 35 naposak a ciklusaim, akkor nem a 14. nap környékén van peteérésem, hanem később?

Figyelt kérdés
2008. jún. 8. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
igen. de ha 35 napnál késöbb jön a menzi nincs peteérés sem.
2008. jún. 8. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sógornőmnek 35-42 naposak a ciklusai. Van egy kislánya és sajna 2 vetélése is volt, de az biztos, hogy nem a peteérés hiánya miatt volt. Vannak emberek akik furán vannak "összerakva". :-)
2008. jún. 8. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
elméletileg a 35-ből kell levonni 17-et és akkörül van peteérésed: 18.nap körül, de jobb ha ellenőrzöd tesztekkel, ha komolyan babára készülsz, vagy pedig kétnaponta szex!
2008. jún. 8. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Most voltam a dokinál kaptam egy kis naptárat minden reggel kell mérnem a hőmet hüvelybe és bejelölni az ábrán. Amikor megvolt 1 hónap össze kell kötni a pöttyöket és kapsz egy grafikont és amikor magasan van akkor van peteérés én most pár hónapig így figyelem meg aztán kiderül, de szerintem okos ötlet. Sok szerencsét
2008. jún. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!