Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 41-dik napjába...

A ciklusom 41-dik napjába vagyok és semmi jele annak, hogy meg fog jönni! Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Esténként kicsit feszülget a mellem,meg reggel olyan nehezek egy pár percig.....de ennyi!A ciklusom elég rendszertelen, bár az utolsó 3 hónapban, már elég szépen beállt(30-32 nap).Tesztelni nem merek...még várnék vele....Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?Ilyenkor már minden tünetnek meg kéne lenni.....nem?Vagy ilyenkor még semminek? :-S Nem tudom mire gondoljak....tesztelni majd szerdán fogok......
2008. jún. 8. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes. A tünetek menstruáció után szoktak általában jelentkezni. Nekem 7 hetesen volt az első tünetem (hányinger). Szerdán reggeli első vizeletből tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
2008. jún. 8. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hetet kesett mikor tesztet csinaltam, tehat lehettem egy honapos es ra 3-4 hetre kezdodtek a tunetek.Es nem is mindenkinel van.En helyedben reggel egy tesztel kezdenek.Biztos kimutatja mar!Es a melled is jelzi.szerintem babat varsz!grat.
2008. jún. 8. 14:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem tudom mi lehet, de ha nincs baba akkor viszont nem egészséges, hogy a ciklusok 41-dik napján még mindig semmi!Remélem túl leszek rajta!

Köszönöm!

2008. jún. 8. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem baba van a dologban, legyél optimista!:)Ha mégsem baba, akkor az legyen az első dolgod, hogy a ciklusodat helyre "rakatod"! Szurkolok, hogy babás legyél!:)
2008. jún. 8. 14:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Én is szeretném....bár nagyon sokat próbálkoztunk és semmi esélyt nem láttam....aztán felhagytunk a próbálkozással már egy jó ideje....meglepődnék ha ponnt most sikrülne :-)
2008. jún. 8. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!