Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon rossz ez a bizonytalans...

Nagyon rossz ez a bizonytalanság, folyamatos bizakodás. Más is érez így?

Figyelt kérdés
Olyan rossz ez a bizonytalanság, hogy megjön-e vagy sem. Mindig a jeleket figyelem magamon, hogy hátha valami más mint eddig. Ciklusaim 26 naposak, így csütörtökre nem vártam volna, de most két nappal később volt ovulációm (a teszt szerint), így péntek-szombatra nem várom. Ma még semmi nem volt. Remélem így is marad. Tegnap menziszerűen fájt a hasam és a derekam. Ma már nem. Szerintetek lehetséges, hogy baba van a dologban?
2009. szept. 11. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Álmosság, éhség, ilyen jeleket nem tapasztalsz? Légy türelmes!
2009. szept. 11. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia.Én is ugyanigy érzek.Nekem is 26 naposak a ciklusaim.Én most kezdtem el használni az ovu tesztet 3napja.2.nap erösebb a tesztcsik mint első nap de nincs olyan erös mint a kontroll csik.Viszont a 3.nap már nagyon halvány.Most akkor folytassam?Szerintem lehet baba,de a hétvégén kiderül.Addig is nyugi.
2009. szept. 12. 07:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Álmosság is van. De szerintem megjön, mert az éjszaka volt valami váladék nem piros, inkább barnás-rózsaszín, de nagyon halvány. Azóta viszont semmi csak hasfájás.
2009. szept. 12. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 9-én volt ovulációm.9-én,10én és utána való napon is eggyütt voltunk.Nekem is volt rózsaszínes "folyásom",ami csak egyszeri alkalom volt,a nődokim szerint az ovuláció,vagyis a peteérés járhat ilyen tünetekkel is.Nekem a bal oldali petefészkem szúrkált 3napon keresztül.Én is bizonytalan vagyok,remélem nem fog megjönni.Bár én 22ére NEM várom.Tesztet is csak 19-én kell csináljak.Remélem lesz 2 csíkokcska mert nagyon szeretnénk babót!

Szerintem ha nem jön meg amire NEM várod,tesztelgess,és ha továbbra is fennálnak a tüneteid ,keresd fel a nődokidat.Remélem babuci van a háttérben:))Sok sikert!Majd írd meg mi lett az eredmény!De szurkolj nekünk is:)

2009. szept. 12. 09:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ma reggel megjött. De a 3. naptól kezdem a Clostit. Remélem az majd segít. Az első baba az első Clostis hónapban összejött, remélem most is így lesz.
2009. szept. 12. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!