Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az alkohol mennyire befolyásol...

Az alkohol mennyire befolyásolja a baba egészségét?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés volt, de lehet teherbe este, és majdnemminden hétvégén ittam, nem keveset, és most késik a mensim... Ha terhes lennék, akkor el kell vetetni a babót? Vagy az orvos mit fog tenni, hogy megmaradjon a baba? Kérlek írjatok, hogy mi lesz most... Köszi
2008. jún. 8. 05:16
 1/3 anonim ***** válasza:
nem kell elvetetni, egyszerüen, ha kiderül, hogy terhes vagy, ne igyál többet. azért mert ittál, attól még nem lesz baja, csak ne legyen rendszeres. persze, aki végig piálja a 9 hónapot, annak tuti koraszülött, kis súlyú babája lesz. ne igyál, az a lényeg. ugyan olyan mint a cigi, én sem tudtam, hogy terhes vagyok az első hónapban bagóztam, aztán mikor megtudtam, hogy lesz baba, leálltam, ennyi.
2008. jún. 8. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:
nemkell elvetetni nemlesz baja. de ne igyál . mert egy alkoholista anyuka nem a legjobb.
2008. jún. 8. 15:32
 3/3 anonim válasza:
Nagyon nagy mértékben befolyásolhatja! De nem mindenkinél. Ez egy eléggé bonyolult kérdés. Én ismerek, olyan embereket, akiknek alkoholista volt valamelyik szülője és teljesen egészségesen születtek, jó génállománnyal. DE olyan ismerősöm is van, akinek mindketten ittak+dohányoztak a szülei, és ő rossz géneket örökölt. Ilyenkor tapasztalható, az alacsony felnőttkori magasság, betegségekre fogékonyság, diszkalkulia, diszgráfia, diszlexia.
2011. márc. 23. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!