Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Értetek a progeszteron szinthe...

Értetek a progeszteron szinthez? Mennyi a jó eredmény. Clostyt szedek. Többi lennt.

Figyelt kérdés
A 18. napon 1,4,,,, a 20. napon 6,8 ,,,, a 22. napon pedig 17,8 lett. Ezek jó eredmények. Most teszteltem halvány, de egy méterről is látható pozitív tesztet.Baby teszt a neve.Hihetek neki?
2009. szept. 11. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2009. szept. 11. 18:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért ezek az eredmények mutatják, hogy baba van?
2009. szept. 11. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Előző vok. Nem értek az eredményekhez, de azt írtad + a teszted! Biztos nem téves! Egyébként meg nézheted magad is, hogy benne van-e a referencia értékben, a papírodon. Nekem is most csináltak ilyet.
2009. szept. 11. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen csak nincs még a kezemben a papír, mert ma telefonon mondta meg az aszisztens az eredményeket.
2009. szept. 11. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Menned kell még vér vételre ez ügyben, mert neked így már fölösleges ha van + teszted. Akkor ezek az eredmények már nem is fontosak, nem? Inkább örülj a tesztednek, én azt tenném inkább már! Boldog baba várást!
2009. szept. 11. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Reggeli teszt is pozitív lett!
2009. szept. 12. 06:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!!!
2009. szept. 13. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!